Champagne Jacques Pougeoise & Fils Blanc de Blancs Brut

345,00 kr.

En frisk og elegant champagne som er super til aperitif og det japanske køkken.

SAMMENSÆTNING: 

100% Chardonnay, 

OMRÅDE: 

Vertus - Cote de Blanc

SUKKERINDHOLD: 

8 g/L

OPLEVELSE: 

En smuk blegguld farve med karakteristiske aromaer af hvide blomster og honning. Smagen har lidt Granny Smith æble og citronskal. Meget elegant og delikat. Afslutningen er frisk med lette noter af opvarmet smørbagt brioche.

1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse

Champagnehuset Jacques Pougeoise & Fils er grundlagt i 1870 og ligger i Premier Cru landsbyen Vertus i Cote de Blanc, som er Chardonnays højborg i Champagne.

Huset drives af Clément Pougeoise, som netop har overtaget ledelsen fra sin far, Jean-Marie, og han dyrker sine marker bæredygtigt med respekt for både familie traditionerne og det helt særlige mikroklima som gør området unikt med sin kalkholdige undergrund.

Familien 4 hektar vinmarker ligger på sydøstligvendte skråninger så de får maksimal soleksponering, hvilket er uhyre vigtigt for druernes modenhed i dette kolde nordlige klima og de kan bryste sig med at være første vingård nogensinde i Champagne, der er certificeret med den bæredygtige metode -  "viticulture raisonnée"  kaldet - Certificeret HEV 3 (High Enviromental Value).

Man har en årlig produktion på ca. 25.000 flasker og vi hos Jonassen Wine er glade og stolte over at have dem hos os, hvor vi er sikre på at I vil holde af dem lige så meget som os.

Rigtig god fornøjelse