”I en perfekt verden, ville alle have et glas champagne hver aften.” 

Så lyder et citat af den amerikanske vinekspert og forfatter, Willie Gluckstern, og det kan han have ganske ret i.

Hos Bubbles Inc. mener vi, at champagne og andre mousserende vine bestemt ikke alene skal forbeholdes særlige begivenheder. Selvfølgelig hører der en flaske bobler til livets ganske særlige øjeblikke og store anledninger, men hvorfor ikke opleve den helt igennem vidunderlige fornemmelse som et godt glas bobler giver, lidt oftere. 

Vi vil gerne slå et slag for, at give hverdagen og weekenderne et ekstra pift, og med en flaske bobler har man glæden i et glas. For hvem vil ikke gerne glæde sig lidt mere? Det tror vi nu nok at de fleste gerne vil, men det er ikke alene at drikke boblerne for boblerne skyld, da brugsmulighederne er endnu større.

For bobler er fantastisk at drikke uden tilbehør, men hvorfor ikke drikke bobler til din for- og/eller hovedret? Det kan man sagtens, og til mange retter er mousserende vin et friskt alternativ til rød- og hvidvin, men det er bare utrolig sjældent at danskerne træffer det valg!

Det vil vi hos Bubbles Inc. gerne være med at ændre på, og derfor har vi sammensat et sortiment af lækre bobler, som du kan bestille på almindelig vis eller du kan booke os til at afholde en privat boblesamgning, hvor vi virkelig fortæller om boblernes magiske verden.

Der er selvfølgelig masser af champagner, men også Sekt fra Tyskland, som leverer fremragende kvalitet til rigtig gode priser. Champagnen taler for sig selv, om end vi gerne vil vise at man få masser af dejlige champagner, uden det behøver at koster en bondegård.

Det er så ideen med vores boblende forretning, for hos os leverer vi;

"Bobler der smager af mere"

Kunne du tænke dig at blive klogere på bobler?

Lær de grundlæggende forskelle på Champagne og mousserende vin, samt hvornår man skal vælge det ene frem for det andet