Reinecker Sekt Rose Brut

175,00 kr.

Denne prisvindende Rose Brut er lavet på Chardonnay & Pinot Noir efter den traditionelle flaskegærings-metode. En frisk og sprød Rosé Sekt der er fantastisk alene, men passer også sublimt til en fiskeret eller sushi 

SAMMENSÆTNING: 

Pinot Noir & Chardonnay

OMRÅDE: 

Baden

SUKKERINDHOLD: 

8 g/L.

OPLEVELSE: 

En smuk lyserød farve med en duft af røde bær.  Smagen er frugtig, sprød og med blød og lang finish.  

1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse

Sektkellerei Reinecker ligger i den gamle by, Auggen, i Delstaten Baden, tæt på den franske grænse. Det er et ægte familieforetagende hvor vinavl og produktion har ligget i familien i mange generationer. Siden 1987 har man dog udelukkende produceret mousserende vin, eller sekt som det kaldes i Tyskland.

Igennem de sidste 33 år man arbejdet på at forbedre og raffinerer fremstilingen af deres sekt, hvor man producerer miljøvenligt og i pagt med naturen. Ingen pesticider eller sprøjtegift, men derimod unik brug af områdets terroir. Produktion er på "Den Traditionelle Metode" med flaskegæring som man finder i Champagne.

Man bruger de klassiske druesorter som man finder i Champagne; Pinot Noir, Pinot Meunier og Chardonnay, men også Riesling, Pinot Blanc og Sauvignon Blanc bruger man i produktionen.

Hos Jonassen Wine mener vi at Reinecker på en hver måde kan matche deres franske kollegaer i kvalitet og vi er overbeviste om, at I vil være enige når I prøver deres sekt.