Reinecker Sekt Cuvée Classic Brut

220,00 kr.

Denne Cuvée Brut er lavet efter den traditionelle flaskegærings-metode, som vi ser i Champagne. Den sprøde og friske smag passer perfekt til snacks, fisk eller endda en rørt tatar.

SAMMENSÆTNING: 

Pinot Noir, Chardonnay & Pinot Meunier

OMRÅDE: 

Baden

SUKKERINDHOLD: 

6.0 g/L.

OPLEVELSE: 

En gylden farve med duft af gule og grønne æbler. I smagen kan man fornemme spor af citrusfrugter og en frisk mineralitet.

1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse

Om Reinecker

Sektkellerei Reinecker ligger i den gamle by, Auggen, i Delstaten Baden, tæt på den franske grænse. Det er et ægte familieforetagende hvor vinavl og produktion har ligget i familien i mange generationer. Siden 1987 har man dog udelukkende produceret mousserende vin, eller sekt som det kaldes i Tyskland.

Igennem de sidste 33 år man arbejdet på at forbedre og raffinerer fremstilingen af deres sekt, hvor man producerer miljøvenligt og i pagt med naturen. Ingen pesticider eller sprøjtegift, men derimod unik brug af områdets terroir. Produktion er på "Den Traditionelle Metode" med flaskegæring som man finder i Champagne.

Man bruger de klassiske druesorter som man finder i Champagne; Pinot Noir, Pinot Meunier og Chardonnay, men også Riesling, Pinot Blanc og Sauvignon Blanc bruger man i produktionen.

Hos Jonassen Wine mener vi at Reinecker på en hver måde kan matche deres franske kollegaer i kvalitet og vi er overbeviste om, at I vil være enige når I prøver deres sekt.