Reinecker Feuerbach Steingässle Extra Brut 2017/18

235,00 kr.

Lækker enkelmarksvin fra 2017/18 og dyrket i jord med lavasten, hvilket giver denne flaske en ganske særlig robusthed og karakter. Den har masser en fylde og kan nydes både alene eller med fisk og skaldyr.

SAMMENSÆTNING: 

Pinot Noir

OMRÅDE: 

Baden

SUKKER INDHOLD: 

3 g/L.

OPLEVELSE: 

En lettere mineralsk duft med en rund smag og bløde milde bobler. Har masser af dybde og en unik struktur. 

1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse

Sektkellerei Reinecker ligger i den gamle by, Auggen, i Delstaten Baden, tæt på den franske grænse. Det er et ægte familieforetagende hvor vinavl og produktion har ligget i familien i mange generationer. Siden 1987 har man dog udelukkende produceret mousserende vin, eller sekt som det kaldes i Tyskland.

Igennem de sidste 33 år man arbejdet på at forbedre og raffinerer fremstilingen af deres sekt, hvor man producerer miljøvenligt og i pagt med naturen. Ingen pesticider eller sprøjtegift, men derimod unik brug af områdets terroir. Produktion er på "Den Traditionelle Metode" med flaskegæring som man finder i Champagne.

Man bruger de klassiske druesorter som man finder i Champagne; Pinot Noir, Pinot Meunier og Chardonnay, men også Riesling, Pinot Blanc og Sauvignon Blanc bruger man i produktionen.

Hos Jonassen Wine mener vi at Reinecker på en hver måde kan matche deres franske kollegaer i kvalitet og vi er overbeviste om, at I vil være enige når I prøver deres sekt.