Flik Sekt Chardonnay Brut

195,00 kr.

En frisk sekt lagret på franske egefade der passer perfekt til at slukke tørsten på en varm dag, men også har finessen til at matche fisk- og skaldyrsretter.

SAMMENSÆTNING: 

100% Chardonnay

OMRÅDE: 

Rheinland Phalz

SUKKERINDHOLD: 

1 g/L

OPLEVELSE: 

Den har en flot gullig farve med en markant mousse og duften er floral med noter af bl.a. påskeliljer. Smagen er frisk med lime, citrongræs og en smule brioche.

1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse

FLIK er grundlagt i 2015 af Rüdiger Flik som stod i lære hos den anerkendte vinproducent, Bernhard Huber, hvilket bestemt har sat sit aftryk.  Modsat sin læremester kastede Rüdiger sig over produktion af sekt pga. sin store forelskelse i champagne og han var besat af ideen om at skabe et produkt af så høj kvalitet i Tyskland.

Produktionen har sit udgangspunkt i Mainz i det stolte vinområde, Rheinland-Phalz hvor man har nogle af Tysklands bedste vinmarker, med druesorter som bl.a. Pinot Noir, Chardonnay & Riesling.

Man laver sin sekt udelukkende på Methode Traditionelle (som i Champagne) med lagring på klassiske egefade, for at give sekten et mere oxideret præg og i alle deres flasker kan man tydeligt smage både passion og godt håndværk.

Denne passion har givet pote: I 2017, kun 2 år efter grundlæggelsen af ​​sin mousserende vinfabrik, modtog han sin første pris.

I dag betragtes Rüdiger FLIK som et lyspunkt for produktionen af sekt I Tyskland og i forholdet til hans kærlighedsforhold til Champagne (der stadig består) så siger han i forhold til egen sekt; "Hvorfor vandre i det fjerne, når det gode er så tæt på?"

Vi håber I vil tage vel imod disse spændende flasker og holde af dem lige så meget som vi gør.

Rigtig god fornøjelse