Champagne Mangin & Fils Rose Brut

285,00 kr.

Denne dejlige rosé champagne har ligget minimum 24 måneder på flaskelagring i kælderne, og det kan bestemt smages. Den er rund og fin, med fine diskrete bobler. Den er et super valg som pre-dinner-drink.

SAMMENSÆTNING: 

100% Meunier

OMRÅDE: 

Valleé de la Marne

SUKKERINDHOLD: 

10g/L.

SMAGSOPLEVELSE:

En fin laksefarve med en duft af appelsinlikør og sherry. Smagen er umiddelbart friske bær, men udvikler sig hen imod solbærmarmelade. 

1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse

Om Mangin et Fils

Champagnehuset Mangin et Fils ligger i Leuvrigny, i distriktet La Vallée de la Marne, sydvest for Reims. Det er et ægte familieforetagende, som nu drives af Cédric Mangin der er 4. generation af Familien Mangin til at styre produktionen af champagnen.

Hos Mangin Et Fils har man specialiseret sig i brugen af Pinot Meunier, hvilket er en smule usædvanligt da det normalt er Chardonnay og Pinot Noir, der ellers er de bærende druer i Champagne. Det gør at deres champagner skiller sig ud fra mængden og er et yderst spændende bekendtskab.

Hos Jonassen Wine er vi så heldige at være dem som sælger disse dejlige champagner, og vi er sikre på at I bliver lige så begejstrede som os, når I først smager dem.