Champagne Mangin Et Fils Millesime 2019 Brut

355,00 kr.

Denne dejlig årgangs champagne er lavet på den glimrende 2019 høst.  Lavet 100% på Pinot Meunier så har den en fast struktur og krop, der gør den fyldig men alligevel frisk. 3 års flaskelagring i kælderne kan smages. Perfekt alene eller til retter med lidt fylde som røget laks, fjerkræ eller pastaretter med f.eks. svampesauce.

SAMMENSÆTNING: 

100% Meunier

OMRÅDE: 

Marnedalen

SUKKERINDHOLD: 

4,8g/L.

SMAGSOPLEVELSE:

En smuk gul farve med en duft af cirtrusfrugter og hvide blomster. En vin der kan drikkes nu men sagtens kan ligge flere år endnu.

1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse

Om Mangin et Fils

Champagnehuset Mangin et Fils ligger i Leuvrigny, i distriktet La Vallée de la Marne, sydvest for Reims. Det er et ægte familieforetagende, som nu drives af Cédric Mangin der er 4. generation af Familien Mangin til at styre produktionen af champagnen.

Hos Mangin Et Fils har man specialiseret sig i brugen af Pinot Meunier, hvilket er en smule usædvanligt da det normalt er Chardonnay og Pinot Noir, der ellers er de bærende druer i Champagne. Det gør at deres champagner skiller sig ud fra mængden og er et yderst spændende bekendtskab.

Hos Jonassen Wine er vi så heldige at være dem som sælger disse dejlige champagner, og vi er sikre på at I bliver lige så begejstrede som os, når I først smager dem.