Champagne Lebeau Millesime 2016 Brut

345,00 kr.

En gastronomisk champagne der passer smukt til lidt pastaretter med f.eks. trøffel og svampe samt til hårde oste som Vesterhavsost eller Parmasan.

SAMMENSÆTNING: 

50% Meunier, 30% Chardonnay & 20% Pinot Noir

OMRÅDE: 

Vallee de la Marne

SUKKERINDHOLD: 

8 g/L

OPLEVELSE: 

Farven er strågul med gyldne reflekser hvor den første næse giver dig aromaer af moden frugt, brioche og ristede noter  samt et strejf af hasselnød.

På paletten vil du opleve kandiserede citrusfrugter samt tørrede frugter såsom kandiserede papaya.


1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse

Champagnehuset Lebeau-Batiste er en foreningen mellem 2 Champagner: Champagne Robert Lebeau & Champagne Pierre Batiste, som via et giftemål mellem de 2 familier.

På nuværende tidspunkt drives det af Florent og Emilie-Sophie, som er 2. generation med det fælles hus.

Deres marker ligger hovedsageligt på de sydlige bjergsider i Epernay og de producerer de 3 klassiske Champagne druesorter: Chardonnay, Meunier & Pinot Noir på et areal på omkring 10 hektar.

Det meste af vores arbejde i vingården udføres i hånden: beskæring, udspringning, espaliering er vigtige trin for kvaliteten af​​udviklingen af ​​druerne.

De føler en stor forpligtelse i forhold til respekt for naturen og biodiversiteten,  hvilket har gjort det muligt for dem at opnå HVE-certificeringen (High Environmental Value).

Man har gjort det til et ærespunkt at reducere herbicider til fordel for alternative metoder såsom grøngødning og jordbearbejdning (lugning under vinstokke).

Man har siden 2018 udelukkende arbejdet økologiske metoder og dermed omlagt deres champagnehus til 100% økologisk vindyrkning.