Champagne Lebeau-Batiste Cuvée Grand Reserve Brut

270,00 kr.

En velbalanceret champagne der sagtens kan nydes alene, og derudover passer glimrende til f.eks. en oksecarpaccio eller marinerede kammuslinger.

SAMMENSÆTNING: 

100% Chardonnay, 

OMRÅDE: 

Vallee de la Marne

SUKKERINDHOLD: 

8 g/L

OPLEVELSE: 

Denne champagne har en gylden farve med lysegrå reflekser. Næsen er diskret med duft af hvide blomster, kandiseret citron, ristede og cremede noter.

Smagen er frisk og rund  med modne noter af hvide frugter, kandiserede citrusfrugter og en fin syrebalance.

1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse

Champagnehuset Lebeau-Batiste er en foreningen mellem 2 Champagner: Champagne Robert Lebeau & Champagne Pierre Batiste, som via et giftemål mellem de 2 familier.

På nuværende tidspunkt drives det af Florent og Emilie-Sophie, som er 2. generation med det fælles hus.

Deres marker ligger hovedsageligt på de sydlige bjergsider i Epernay og de producerer de 3 klassiske Champagne druesorter: Chardonnay, Meunier & Pinot Noir på et areal på omkring 10 hektar.

Det meste af vores arbejde i vingården udføres i hånden: beskæring, udspringning, espaliering er vigtige trin for kvaliteten af​​udviklingen af ​​druerne.

De føler en stor forpligtelse i forhold til respekt for naturen og biodiversiteten,  hvilket har gjort det muligt for dem at opnå HVE-certificeringen (High Environmental Value).

Man har gjort det til et ærespunkt at reducere herbicider til fordel for alternative metoder såsom grøngødning og jordbearbejdning (lugning under vinstokke).

Man har siden 2018 udelukkende arbejdet økologiske metoder og dermed omlagt deres champagnehus til 100% økologisk vindyrkning.