Champagne Larnaudie-Hirault Vintage Brut Collection Box

2.500,00 kr.

Dette er en unik samling af 3 flasker årgangschampagne fra nogle af de rigtig gode årgange; 2006, 2008 & 2011.

Der er alle lavet med en blanding af 50% Chardonnay og 50% Pinot Noir hvilket er den måde man hos Larnaudie-Hirault laver alle sine årgangschampagner.

Elsker du at smagen af lækker vintage champagne hvor smagen har udviklet sig fra år til det derfor er som at åbne en unik tidskapsel, så er denne box lige noget for dig.

Beskrivelse 2006;

En flot årgang som har en anelse af eksotisk frugt i sig. Druerne har fået fint med sol, dog uden at smagen er fed og tung. Har struktur og ryggrad. Kan sagtens ligge 3-5 år endnu, men er bestemt drikkemoden.

Beskrivelse 2008;

Kaldt 00*ernes største årgang og det bestemt med rette. En super flot champagne der har en fornem syrebalance der betyder at den sagtens kan ligge 5-10 år længere. God struktur og fines men en smule bagværk i smagen.

Beskrivelse 2011;

En meget let champagne der bære præg af en sommer med for lidt solskin. Yderst drikkevenlig og bestemt klar til at blive drukket nu.

1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse

Champagnehuset Larnaudie-Hirault ligger i den lille landsby, Trois-Puits i Premier Cru området, Montagne de Reims lidt syd for champagnes "hovedby" Reims. Områdets marker er historisk set Premier Cru, hvilket man hos Om Larnaudie-Hirault

Champagnehuset Larnaudie-Hirault ligger i den lille landsby, Trois-Puits i Premier Cru området, Montagne de Reims lidt syd for champagnes "hovedby" Reims. Områdets marker er historisk set Premier Cru, hvilket man hos Larnaudie-Hirault på alle måder lever op til.

Det er et familiehus som drives af ægteparret Michael og Clarisse Larnaudie, hvor man gør rigtig meget ud af at have en miljøvenlig og økologisk produktion af sin champagne, med respekt for områdets terroir, og med rødder i tidligere generationers praksis. Målet er at man inden for en 5 års periode vil opnå det nationale franske økologimærke.

Familien ejer egne marker og derfor styre man processen hele vejen igennem, fra druerne på marken til den færdige champagne er klar til salg.

Larnaudie-Hirault bruger alle de klassiske champagnedruer i deres produktion med ca. 1/3 Chardonnay, 1/3 Pinot Noir og 1/3 Meunier i deres standard brut. Deres hovedfokus er selvfølgelig at leverer champagner af høj kvalitet og ikke mindst autencitet, som skal kunne smages i deres champagner. 

Hos Jonassen Wine ser vi det som et privilegium at have deres dejlige champagner, og vi er sikre på at I vil give os ret, når I først smager dem.