Champagne Jean Gimomnet Origine 2012 Blanc de Blanc

395,00 kr.

En virkelig lækker Blanc de Blanc fra den store årgang, 2012. Den drikkes fremragende som en elegant aperitif, men nyd den også med de fleste fiskeretter og til sushi er den suplim.

SAMMENSÆTNING: 

100% Chardonnay

OMRÅDE: 

Cote de Blanc

SUKKERINDHOLD: 

4 g/L

OPLEVELSE: 

En meget fin afdæmpet gyldengrøn farve med meget fine små bobler. Næsen er diskret i starten, men når den stille og roligt åbner sig op, har den hvide blomster, citrus og en smule brioche. Smagen har i starten en smule grønne æbler, men bevæger sig hurtigt over i lidt mandel og honning noter. Syren er til stede, men balanceret og som det er klassisk for 2012-årgagen, så skal den have tid i glasset til at åbne og og vise sit sande jeg. 

1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse

Champagnehuset Jean Gimonnet ligger i landsbyen, Cuis, hvilket er i hjertet af Côte des Blancs, og har haft sine vinmarker siden 1826. Gimonnet-familien har dyrket sine 9 hektar vinstokke med lidenskab og respekt for traditionerne og områdets særlige terroir.

I 1996 overtog Jean Luc Gimonnet huset og har med sit fokus på autenticitet, kvalitet og ønsket om at skille sig ud fra mængden, ved at være tæt på sine planter.

Den årlige produktion er på 40-50.000 flasker med næsten udelukkende Cote de Blancs signaturdrue, Chardonnay.

Vi mener at vi her har at gøre med en ægte perle som leverer sublim kvalitet til og ægte autenticitet.

Rigtig god fornøjelse