Champagne Faÿ-Berjot Euphory Brut

275,00 kr.

En velbalanceret champagne der med 5 års lagring i kælderen har dybde og fines. Velegnet til lidt kraftigere fiskeretter eller endda mediumkrydret asiatisk mad

SAMMENSÆTNING: 

70% Chardonnay & 30% Meunier

OMRÅDE: 

Barzy-sur-Marne

SUKKERINDHOLD: 

8,6 g/L

OPLEVELSE: 

Denne champagne har gullig farve med en blød mousse. Duften er let moden æble og smagen er pærer, gule stenfrugter og let toast.


1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse

Champagnehuset Faÿ-Berjot har sine aner tilbage til starten af 1920'erne, hvor Féliens Berjot var en højt respekteret ekspert i vinpresning og vinificering, hvilket betød at mange af de lokale vinbønder fik presset og deres druer her. Blandt dem var Albert og Armand Faÿ, hvilket senere betød en sammensmeltning af Berjots faciliteter og Faÿs marker og dermed var et champagnehus født.

I dag servicerer man stadigvæk andre producenter, som f.eks. Thiénot, Gardet og ikke mindst Moët & Chardon, mens man selvfølgelig producerer og sælger sin egen champagne, hvilket vi er rigtig glade for.

Deres marker ligger på bjergstråningen ved landsbyen, Barzy Sur Marne, hvilket har givet utrolig gunstige betingelser for bearbejdningen og modningen af deres marker.