Champagne Dominique Boulard Mailly Grand Cru Brut - Les Chalois

365,00 kr.

En lækker champagne som er fin og imødekommende fra Grand Cru markerne i Mailly. Den passer glimrende til alt fra havet eller en god salat.

SAMMENSÆTNING: 

90% Pinot Noir & 10% Chardonnay, 

OMRÅDE: 

Montagne de Reims

SUKKERINDHOLD: 

6 g/L

OPLEVELSE: 

Den har en gullig farve med et fint gyldent skær og en frisk mineralsk duft med en smule floralitet i baggrunden. Smagen er dyb og robust dog uden at være påtrængende, og man kan fornemme et højt indhold af Pinot Noir, hvilket sætter spor af fransk bagværk i en dejlig lang eftersmag. 

1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse

Champagnehuset Dominique Boulard ligger i byen La Neuville Aux Larris mellem Reims og Epernay i området Vallée de la Marne.

Det er et familiehus der kan spore sine aner tilbage til 1792 hvor man har beskæftiget sig med dyrkningen af druer, dog i et begrænset omfang.

Champagneproduktionen og etableringen af huset skete i 2009 af Dominique Boulard og drives i samarbejde med dennes svigersøn, Nicolas Limar, og barnebarn Alexis.

Man producerer på de klassiske champagnedruer -  Chardonnay, Pinot Noir og Meunier, og man har marker i både Vallée de la Marne og i Montagne de Reims.

Hos Bubbles Inc. er vi stolte over at kunne præsenterer disse dejlige champagner for jer og vi håber I vil tage godt imod dem.