Champagne Copin-Cautel Les Jeunes Pousses Brut

275,00 kr.

Denne dejlige champagne er super som aperitif og dermed starten på en dejlig aften. Skal den parres med mad er den fremragende til en osteplatte og tapas. 

SAMMENSÆTNING: 

50% Chardonnay, 25% Pinot Noir & 25% Meunier

OMRÅDE: 

Valle de la Marne

SUKKERINDHOLD: 

6,4 g/L.

SMAGSOPLEVELSE:

En smuk lys gullig farve med duftnoter af nødder, citrus og en smule mynte.     Moussen er medium kraftig og i smagen kan man fornemme gule stenfrugter.  


1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse

Som i alle Champagnefamilier, så handler mange af minderne børnene har med deres forældre netop om arbejdet med dyrkningen af druer, arbejdet i marken og alt hvad der omhandler at være champagnebonde.

Navnet på denne Champagne og det tilhørende billede på dets label er netop et minde som Phillipe har om sin afdøde far. Hans far var notorisk for at skrive alt ned på papirsedler som flød alle vegne, og efter dennes død fandt Phillipe en gammel kasse som var fyldt med gamle håndskrevne sedler om blandingsforholdet i de enkelte champagner, køb og salg af druer og alt muligt andet.

Denne champagne lavede Phillipe som et minde om sin far og navnet; Coup de crayon, betyder blyantsstreger, da disse for altid vil minde om hans far og dennes væsen.

Rigtig god fornøjelse