Champagne Bruyen Assemblage Èlègant Brut

325,00 kr.

En lækker rund og blød champagne der bestemt kan anbefales som aperitif eller til både fiske og skaldyrsretter. Med sine 6 måneder på egefade har den også dybden til lyse kødretter med kalv eller fjerkræ.

SAMMENSÆTNING: 

50% Meunier & 50% Chardonnay

OMRÅDE: 

Vallee de la Marne

SUKKERINDHOLD: 

6 g/L

OPLEVELSE: 

En flot og let gylden farve med mange fine bobler. Duften er let blomstret med lidt vanilje og egetræ. Smagen er milde gule stenfrugter, vanilje og tydelig cremet brioche. Eftersmagen forbliver lang tid på tungen.

1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse

Champagnehuset Bruyen er et nyt champagnehus der drives af Gregory Bruyen, men som så mange andre har huset sin dybe familiære rødder i området syd for Reims, hvor han er sjette generationer af champagnebønder.  

Han overtog ledelsen af huset i 2021 og har siden sat en ny retning for hvordan det skal drives med mere fokus på det organiske og væk fra traditionel drift.

Han lager gerne i egefade og er ikke bange for at eksperimenterer med nye fade, dog uden at overdrive og han har et skarpt fokus på kvalitet foran kvantitet hvilket en årlig produktion på knap 20.000 flasker vidner om.