Champagen Faÿ-Berjot Millesime 2011 Brut

325,00 kr.

En dejlig karakterfyldt vintage Blanc de Blanc champagne fra 2011 der med sin elegancet gør den perfekt til østers og andet godt fra havet.

SAMMENSÆTNING: 

100% Chardonnay

OMRÅDE: 

Barzy-sur-Marne

SUKKERINDHOLD: 

8,6 g/L

OPLEVELSE: 

En lys champagne med en duft af smørbagt brioche og let modne æbler, Moussen er mild og blød med en smag af solmodne æbler og lidt brødnoter. Eftersmagen er lang med en letprikkende syre og balanceret sødme.

1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse

Champagnehuset Faÿ-Berjot har sine aner tilbage til starten af 1920'erne, hvor Féliens Berjot var en højt respekteret ekspert i vinpresning og vinificering, hvilket betød at mange af de lokale vinbønder fik presset og deres druer her. Blandt dem var Albert og Armand Faÿ, hvilket senere betød en sammensmeltning af Berjots faciliteter og Faÿs marker og dermed var et champagnehus født.

I dag servicerer man stadigvæk andre producenter, som f.eks. Thiénot, Gardet og ikke mindst Moët & Chardon, mens man selvfølgelig producerer og sælger sin egen champagne, hvilket vi er rigtig glade for.

Deres marker ligger på bjergstråningen ved landsbyen, Barzy Sur Marne, hvilket har givet utrolig gunstige betingelser for bearbejdningen og modningen af deres marker.