Reinecker 2016 "3-Lagen Set" Extra Brut BdNBox

645,00 kr.

Dette er en unik samling af 3 flasker enkeltmarks sekt fra 3 forskellige marker i området omkring Auggen fra årgangen 2016.

Der er alle lavet på 100% Pinot Noir hvilket gør oplevelsen endnu større, da man får en unik mulighed for at smage 3 flasker lavet på samme drue, fra det samme år, samme dosage, samme produktionsmetode, sammen lagringstid, men fra 3 forskellige marker hvor jordforholdene er markant forskellige.

Er du typen der elsker unikke smagsoplevelser, så bør du bestemt prøve denne samling mousserende perler.

Beskrivelse Auggen Schäf 2016 Ex. Brut 

En flaske kommer fra marken, Auggen Schäf, hvilket også er dens navn. Marken her har løs lerjord men med et højt kalkindhold, hvilket er med til at give struktur til vinen.

Beskrivelse Badenweiler Römerberg 2016 Ex. Brut

Cirka 12 km fra Auggen ligger landsbyen Badenweiler og her har man marken, Badenweiler Römerberg som er mergelholdig lerjord. Mergel indeholder ca. 10% kalk, hvilket gør den yderst velegnet til druer der skal bruges til sekt. 

Beskrivelse Feuerbach Steingässle 2016 Ex. Brut

Syd for Auggen, ved Feuerbach, ligger denne ganske særlige mark hvor jorden består at en større mængde lavasten. Dette giver den et ganske særligt udtryk med rundhed og fylde.

1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse

Sektkellerei Reinecker ligger i den gamle by, Auggen, i Delstaten Baden, tæt på den franske grænse. Det er et ægte familieforetagende hvor vinavl og produktion har ligget i familien i mange generationer. Siden 1987 har man dog udelukkende produceret mousserende vin, eller sekt som det kaldes i Tyskland.

Igennem de sidste 33 år man arbejdet på at forbedre og raffinerer fremstilingen af deres sekt, hvor man producerer miljøvenligt og i pagt med naturen. Ingen pesticider eller sprøjtegift, men derimod unik brug af områdets terroir. Produktion er på "Den Traditionelle Metode" med flaskegæring som man finder i Champagne.

Man bruger de klassiske druesorter som man finder i Champagne; Pinot Noir, Pinot Meunier og Chardonnay, men også Riesling, Pinot Blanc og Sauvignon Blanc bruger man i produktionen.

Hos Jonassen Wine mener vi at Reinecker på en hver måde kan matche deres franske kollegaer i kvalitet og vi er overbeviste om, at I vil være enige når I prøver deres sekt.