Champagne Mangin & Fils Brut

220,00 kr.

Den er lavet på 100% Pinot Meunier, hvilket gør den både dybde og fyldig. Prøv den sammen med f.eks. fjerkræ eller pasta. Den er også dejlig at nyde i en hyggelig stund. 

SAMMENSÆTNING: 

100% Meunier

OMRÅDE: 

Valleé de la Marne

SUKKERINDHOLD: 

10g/L.

OPLEVELSE:

Den har en umiddelbar duft af gul frugter som abrikos og fersken, men det glider efter et stykke tid over i honning og ristet hasselnød. Smagen er frisk, men rund, og man får oplevelsen af nybagt fransk bagværk. 

1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse

Om Mangin et Fils

Champagnehuset Mangin et Fils ligger i Leuvrigny, i distriktet La Vallée de la Marne, sydvest for Reims. Det er et ægte familieforetagende, som nu drives af Cédric Mangin der er 4. generation af Familien Mangin til at styre produktionen af champagnen.

Hos Mangin Et Fils har man specialiseret sig i brugen af Pinot Meunier, hvilket er en smule usædvanligt da det normalt er Chardonnay og Pinot Noir, der ellers er de bærende druer i Champagne. Det gør at deres champagner skiller sig ud fra mængden og er et yderst spændende bekendtskab.

Hos Jonassen Wine er vi så heldige at være dem som sælger disse dejlige champagner, og vi er sikre på at I bliver lige så begejstrede som os, når I først smager dem.