Champagne Lebeau-Batiste Demi Sec

235,00 kr.

En Demi Sec hvor sødmen fornemmes i smagen, uden det er voldsomt. Den har en rundhed der gør den velegnet til aperitif, men også vil kunne nydes til kage og andre søde desserter.

SAMMENSÆTNING: 

60% Pinot Meunier, 30% Chardonnay & 10% Pinot Noir

OMRÅDE: 

Vallee de la Marne 

SUKKER INDHOLD:

32 g/l.

OPLEVELSE: 

Den er fin lys i glasset med små noter af mineralsk duft. Smagen er sød men uden at det bliver for meget. I eftersmagen fornemmer gule frugter og lidt røde modne æbler.

1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse

Champagnehuset Lebeau-Batiste er en foreningen mellem 2 Champagner: Champagne Robert Lebeau & Champagne Pierre Batiste, som via et giftemål mellem de 2 familier.

På nuværende tidspunkt drives det af Florent og Emilie-Sophie, som er 2. generation med det fælles hus.

Deres marker ligger hovedsageligt på de sydlige bjergsider i Epernay og de producerer de 3 klassiske Champagne druesorter: Chardonnay, Meunier & Pinot Noir på et areal på omkring 10 hektar.

Det meste af vores arbejde i vingården udføres i hånden: beskæring, udspringning, espaliering er vigtige trin for kvaliteten af​​udviklingen af ​​druerne.

De føler en stor forpligtelse i forhold til respekt for naturen og biodiversiteten,  hvilket har gjort det muligt for dem at opnå HVE-certificeringen (High Environmental Value).

Man har gjort det til et ærespunkt at reducere herbicider til fordel for alternative metoder såsom grøngødning og jordbearbejdning (lugning under vinstokke).

Man har siden 2018 udelukkende arbejdet økologiske metoder og dermed omlagt deres champagnehus til 100% økologisk vindyrkning.