Champagne Lebeau-Batiste Cuvée Selection Brut

345,00 kr.

Stor champagne der er super som aperitif, men står lige så godt til pastaretter, kalvekød eller fjerkræ. En stor oplevelse med sin runde smag og dybe fines.

SAMMENSÆTNING: 

45 % Chardonnay, 35% Pinot Noir & 20% Meunier

OMRÅDE: 

Vallee de la Marne

SUKKERINDHOLD: 

8 g/L

OPLEVELSE: 

Den har en stærk gul farve og en duft af gule stenfrugter og abrikosmarmelade.

Boblerne er små og milde og på paletten vil du opleve friske pærer, røde æbler og let toast med en rund og cremet finish.


1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse

Champagnehuset Lebeau-Batiste er en foreningen mellem 2 Champagner: Champagne Robert Lebeau & Champagne Pierre Batiste, som via et giftemål mellem de 2 familier.

På nuværende tidspunkt drives det af Florent og Emilie-Sophie, som er 2. generation med det fælles hus.

Deres marker ligger hovedsageligt på de sydlige bjergsider i Epernay og de producerer de 3 klassiske Champagne druesorter: Chardonnay, Meunier & Pinot Noir på et areal på omkring 10 hektar.

Det meste af vores arbejde i vingården udføres i hånden: beskæring, udspringning, espaliering er vigtige trin for kvaliteten af​​udviklingen af ​​druerne.

De føler en stor forpligtelse i forhold til respekt for naturen og biodiversiteten,  hvilket har gjort det muligt for dem at opnå HVE-certificeringen (High Environmental Value).

Man har gjort det til et ærespunkt at reducere herbicider til fordel for alternative metoder såsom grøngødning og jordbearbejdning (lugning under vinstokke).

Man har siden 2018 udelukkende arbejdet økologiske metoder og dermed omlagt deres champagnehus til 100% økologisk vindyrkning.