Champagne Larnaudie-Hirault - Blanc de Blanc Brut

275,00 kr.

Denne flotte Champagne er lavet på 100% på Chardonnay. Den er både raffineret og elegant i smag og udtryk. Den passer fantastisk sammen med skalddyr eller østers.

SAMMENSÆTNING: 

100% Chardonnay.

OMRÅDE: 

Montagne de Reims (Trois-Puits and Taissy) - Premier Cru.

SUKKERINDHOLD: 

6g/L.

OPLEVELSE:

 Lys gul farve med en duft af citrusfrugt og hvide blomster. Smagen er let, frisk og mineralsk.

1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse

Om Larnaudie-Hirault

Champagnehuset Larnaudie-Hirault ligger i den lille landsby, Trois-Puits i Premier Cru området, Montagne de Reims lidt syd for champagnes "hovedby" Reims. Områdets marker er historisk set Premier Cru, hvilket man hos Larnaudie-Hirault på alle måder lever op til.

Det er et familiehus som drives af ægteparret Michael og Clarisse Larnaudie, hvor man gør rigtig meget ud af at have en miljøvenlig og økologisk produktion af sin champagne, med respekt for områdets terroir, og med rødder i tidligere generationers praksis. Målet er at man inden for en 5 års periode vil opnå det nationale franske økologimærke.

Familien ejer egne marker og derfor styre man processen hele vejen igennem, fra druerne på marken til den færdige champagne er klar til salg.

Larnaudie-Hirault bruger alle de klassiske champagnedruer i deres produktion med ca. 1/3 Chardonnay, 1/3 Pinot Noir og 1/3 Meunier i deres standard brut. Deres hovedfokus er selvfølgelig at leverer champagner af høj kvalitet og ikke mindst autencitet, som skal kunne smages i deres champagner. 

Hos Jonassen Wine ser vi det som et privilegium at have deres dejlige champagner, og vi er sikre på at I vil give os ret, når I først smager dem.