Champagne Jacques Pougeoise & Fils Prestige Vintage 2012 Brut

515,00 kr.

En flot og elegant årgangschampagne fra det særlige år, 2012, som passer flot til lysere kødretter med cremet sauce og står fantastisk til skaldyr som hummer og kammuslinger.

SAMMENSÆTNING: 

69% Pinot Noir & 31% Chardonnay, 

OMRÅDE: 

Vertus - Cote de Blanc

SUKKERINDHOLD: 

7 g/L

OPLEVELSE: 

Champagnen har en smuk gul guldfarve og utrolig kompleksitet i duft med citronskal, gyldent æble, friske ferskner og søde krydderier.  Smagen har masser af tørret frugt og ristede nøddermed en flot finish som er lang og cremet, men alligevel frisk med en smuk syre. Det er en årgang som rigtig åbner sig op nu, men sagtens kan lige 5-10 år mere.

1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse

Champagnehuset Jacques Pougeoise & Fils er grundlagt i 1870 og ligger i Premier Cru landsbyen Vertus i Cote de Blanc, som er Chardonnays højborg i Champagne.

Huset drives af Clément Pougeoise, som netop har overtaget ledelsen fra sin far, Jean-Marie, og han dyrker sine marker bæredygtigt med respekt for både familie traditionerne og det helt særlige mikroklima som gør området unikt med sin kalkholdige undergrund.

Familien 4 hektar vinmarker ligger på sydøstligvendte skråninger så de får maksimal soleksponering, hvilket er uhyre vigtigt for druernes modenhed i dette kolde nordlige klima og de kan bryste sig med at være første vingård nogensinde i Champagne, der er certificeret med den bæredygtige metode -  "viticulture raisonnée"  kaldet - Certificeret HEV 3 (High Enviromental Value).

Man har en årlig produktion på ca. 25.000 flasker og vi hos Jonassen Wine er glade og stolte over at have dem hos os, hvor vi er sikre på at I vil holde af dem lige så meget som os.

Rigtig god fornøjelse