Champagne Dominique Boulard Rose Millesime 2012 Singularis Brut

515,00 kr.

En unik rosechampagne fra den store 2012 årgang, hvor man virkelige kan fornemme de dybe frugtnoter i både duft og smag. Bør nydes helt alene, men skal der mad til er anbefalingen f.eks. frugttærter med kirsebær, blåbær eller andre mørke bær.

SAMMENSÆTNING: 

50% Pinot Noir & 50% Pinot Meunier

OMRÅDE: 

Valleé de la Marne & Montagne de Reims

SUKKERINDHOLD: 

5 g/L

OPLEVELSE: 

Den har en dyb pink farve med meget små fine bobler og en duft af modne røde bær. Smagen er kraftig og frugtig hele vejen igen, hvor særligt kirsebær er dominerende i eftersmagen.

Den har er en utrolig dyb karakter dog uden at miste champagnes lethed og fines, hvilket gør den til et supert glas.

1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse

Champagnehuset Dominique Boulard ligger i byen La Neuville Aux Larris mellem Reims og Epernay i området Vallée de la Marne.

Det er et familiehus der kan spore sine aner tilbage til 1792 hvor man har beskæftiget sig med dyrkningen af druer, dog i et begrænset omfang.

Champagneproduktionen og etableringen af huset skete i 2009 af Dominique Boulard og drives i samarbejde med dennes svigersøn, Nicolas Limar, og barnebarn Alexis.

Man producerer på de klassiske champagnedruer -  Chardonnay, Pinot Noir og Meunier, og man har marker i både Vallée de la Marne og i Montagne de Reims.

Hos Bubbles Inc. er vi stolte over at kunne præsenterer disse dejlige champagner for jer og vi håber I vil tage godt imod dem.