Champagne Cossy - Cuvee Elegance Rose Brut

300,00 kr.

En flot rosechampagne der er fremragende som aperitif eller som tilbehør til sommerens frugter som f.eks. melon, jordbær eller hindbær. 

SAMMENSÆTNING: 

60% Pinot Noir, 30% Pinot Meunier and 10% Chardonnay - Tilført 20% Jous-Les-Reims rødvin.

OMRÅDE: 

Montagne de Reims 

SUKKERINDHOLD: 

8,5 g/L

OPLEVELSE: 

Den har en fin laksefarve med et kobberagtigt skær. Duften er hindbær og/eller solbær, mens smagen er frisk, mineralsk dog med samme frugtige fornemmelse. Boblerne er markante uden at være overvældende.

1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse

Champagnehuset F. Cossy ligger i Reimn og deres vinmarker strækker sig fra Jouy-lès-Reims til Arcis-le-Ponsart, forbi Pargny-lès-Reims, Ville-Dommange, Courmas, Bouilly og Serzy-et-Prin.Det drejer sig om 7 hektar vinmarker, der er opdelt i 34 forskellige grunde

Familiens historie går helt tilbage til 1764 hvor man producerede druer til champagnehusene, men det var først i 1950'erne at man selv begyndte at producerer champagne.

Det var den nuværende leder, Sophie Cossys bedsteforældre, som opstartede produktionen, mens hun har haft tøjlerne de sidste 10 år hvor hun initiativet og satte gang i en række eksperimenter på sine vinmarker for at bevæge sig i retning af mere og mere miljøvenlig praksis.

Hendes far, før hende, havde allerede valgt at gå denne vej ved f.eks. At ophøre med brugen af ​​pesticider.

Man burger alle de 3 klassiske Champagnedruere med en dominans af Pinot Meunier på 53%. Pinot Noir og Chardonnay udgør resten af ​​boet med henholdsvis 32% og 15%. 

Hos Jonassen Wine ser vi det som et privilegium at have deres dejlige champagner, og vi er sikre på at I vil give os ret, når I først smager dem.

Rigtig god fornøjelse