Champagne Copin-Cautel Vieille branche Vintage 2014 Brut

355,00 kr.

En ren, rund og cremet champagne fra den fremragende 2014-årgang. Det er et supert glas at nyde alene og uden tilbehør, men det står også smukt til f.eks. rogn, stegt fisk eller kammuslinger.

SAMMENSÆTNING: 

51% Chardonnay, & 39% Pinot Noir & 10% Meunier

OMRÅDE: 

Vallee de la Marne

SUKKERINDHOLD: 

8,8 g/L

OPLEVELSE: 

En flot og let gylden farve med mange små bobler. Næsen er toastet men noter af det lidt sødere franske bagværk. Smagen er cremet og rund med lidt karamel og dog stadigvæk lidt frisk eksotisk frugter. Lavet udelukkende på cuvee og har gennemgået den malolaktiske gæring hvilket gør der til en ren og rund champagne. 

1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse

Vi har alle sammen minder fra vores barndom om varme sommerdage som bare virkede som om de varede evigt. Det var dage med venner og leg som ind-printer sig i vores bevidsthed som højdepunkter i en tabt og lykkelig tid.

Billedet på dette label er et ganske særligt minde fra Phillipes barndom, men hvor man skulle tro det handler om venner der står på en mark sammen med en traktor, så er det faktisk ikke tilfældet her. For Phillipe kan faktisk ikke huske hvem børnene var, det var nemlig ikke nogen af hans gode venner men måske børn af hans forældres venner. Han husker det ikke.

Nej den gamle ven her og det som mindet binder sig op på, er traktoren. Hans fars gamle traktor som Phillipe brugte utallige timer på sammen med sin far eller også alene. Og selvom billedet er næsten 40 år gammelt, så kan vi fortælle, at den gamle traktor står ude i garagen og bliver passet og plejet som det ekstra familiemedlem den reelt set er.

Navnet på champagne er; Vieille branche, hvilket betyder gamle gren og han har valgt det til sin vintage champagne, da det årgangschampagner er billeder af et enkelt år, et minde fra noget som ikke er længere men stadigvæk betyder en masse.

Rigtig god fornøjelse